Laura Ingalls Wilder, la xiqueta de “la casa de la pradera”

laura-ingalls-wilderHi va haver un temps que les famílies es reunien al davant de l’aparell de televisió tots els diumenges després d’haver dinat, es tractava gairebé d’un ritual familiar que s’havia de celebrar al voltant de l’únic aparell del què disposaven la majoria de les llars de l’estat. Eren anys de televisió en blanc i negre i una sola emissora pública que, lògicament, aconseguia el 100% de l’audiència una setmana sí i la següent també.

Des del 28 de setembre de 1975 la cerimònia de reunió familiar dominical es va centrar en els capítols de la sèrie nord-americana “Little House on the Prairie”, coneguda a casa nostra com “La casa de la pradera”, la història de la famíla Ingalls i les seues ventures i desventures en instal·lar-se a Minessotta a finals del s.XIX.

Produïda i protagonitzada per Michael Landon, la sèrie estava basada en la novel·la homònima escrita per Laura Ingalls Willder, la més coneguda de totes les que componen la sèrie La Xicoteta Casa, nou llibres autobiogràfics en els què Laura Ingalls ens conta les seues memòries d’infantesa.

Laura Ingalls va morir el 10 de febrer de 1957, però el seu nom és conegut arreu del món gràcies a l’extraordinària popularitat que la sèrie televisiva de la NBC i, sobretot, a l’actuació de l’actriu Melissa Gilbert que fou l’escollida per interpretar el paper de Laura Ingalls, la segona filla d’aquella família que vivia a la praderia i totes les setmanes ens mostrava que amb bondat i l’amor familiar tots els problemes acaben per superar-se.melissa-gilbert-laura-ingalls

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.