“Good luck Mr Gorsky”, sexe oral per al senyor Gorsky?

Neil Armstrong baixant a la LlunaLa matinada del 21 de juliol del 1969 el món sencer va contindre la respiració durant els segons que Neil Armstrong va tardar a baixar l’escaleta que el portava des del mòdul lunar eagle fins a la superfície de la Lluna. En convertir-se en el primer ésser humà que xafava el nostre satèl•lit Armstrong va dir allò de “Un xicotet pas per a un home, un gran bot per a la Humanitat” i, seguit per Buzz Aldrin, començà a caminar per la superfície de la Lluna d’eixa manera tan poc cinematogràfica que els documentals ens mostren (i que tots els xiquets d’eixa època vam imitar alguna vegada mentre jugàvem als astronautes).

La missió Apollo 11 fou l’èxit definitiu dels nord-americans, per fi podien passar la mà per la cara d’eixos soviètics comunistes. I ganes no els en faltaven als nord-americans, els russos els havien fet engolir-se l’orgull massa vegades des de finals dels anys 50 per les continuades “victòries d’etapa” de l’equip soviètic en la Cursa Espacial (si em permeteu el símil amb el Tour de França).

Des que la URSS va posar en òrbita el primer satèl•lit artificial l’any 1957, totes les fites importants de la Cursa Espacial queien de la banda russa: el primer objecte fabricat per l’home que va arribar a la Lluna (1959), el primer home que va viatjar a l’espai (1961) i també la primera dona (1963).

Amb totes eixes “derrotes” acumulades ens podem imaginar com de satisfets i feliços estarien els més de 200 milions d’habitants dels Estats Units la nit del 21 de juliol del 1969 en vore dos dels deus compatriotes passejar per la Lluna. Això era “guanyar el Tour de França” i no unes quantes etapes com havien fet els russos.

Però de tots els nord-americans segurament el més feliç de tots va ser eixe dia mister Gorsky, a qui l’astronauta Neil Armstrong es va dirigir quan anava a entrar al mòdul per tornar a la Terra; “good luck Mr. Gorsky” va dir Armstrong. Ningú va saber que significava eixa frase fins l’any 1995, quan en una entrevista el veterà astronauta va explicar finalment la història del senyor Gorsky, un veí de la seua infància.

Resulta que mentre jugava a beisbol amb els amics la pilota va caure baix de la finestra del dormitori dels Gorsky i, quan el jove Neil estava plegant-la, va sentir com la senyora Gorsky li cridava al seu marit: “Sexe oral? Vols sexe oral? Et faré sexe oral quan el fill del veí passege per la Lluna!”. Ja podeu imaginar-vos qui de tots els nord-americans estava més feliç el 21 de juliol del 1969 en vore Neil Armstrong, el fill dels veïns, fent “un xicotet pas per a un home, però un gran bot per a la humanitat”.Xiquet jugant a beisbol

Anuncis

Un pensament sobre ““Good luck Mr Gorsky”, sexe oral per al senyor Gorsky?

  1. Retroenllaç: La frase més famosa de la història de les exploracions | Sóc d'Alcàsser, sóc de l'Horta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.