Cessament temporal de la convivència

Barbie i KenQuan ho he llegit no m’ho podia creure, Barbie i Ken han acabat la seua relació!!!! Què? Com se vos ha quedat el cos? Bo, en realitat la seua relació es va acabar el 12 de febrer de l’any 2004, eixe dia un alt directiu de la companyia Mattel va explicar, en una roda de premsa, que la parella havia decidit separar-se arran dels problemes que havien sorgit entre ells mentre es rodava ‘Barbie 4’, una pel•lícula d’animació.

No he trobat cap notícia que parle dels efectes que es derivaren d’eixa terrible separació, però estic segur que posar el punt i final a una relació de 43 anys degué provocar terratrèmols, tsunamis, invasions d’alienígenes caníbals o potser la reencarnació de Hitler; açò últim encara no s’ha fet públic, però espereu que el nou führer complisca els 30 per abandonar l’anonimat i allà vorem quina és la que ens organitza.Barbie and Ken

Per molt que vos extranye aquesta història és totalment certa, la roda de premsa es va produir realment i el divorci de Barbie i Ken es va fer oficial eixe dia. Sé que molts de vosaltres estareu ara mateix intentant trobar un nou equilibri al vostre món, però seguiu llegint i pot ser vos ajude una mica.

L’any 2011 la parella va tornar a unir els seus destins, va ser el 14 de febrer quan Barbie i Ken tornaren a reunir-se com a parella. Ho haurem d’atribuir a la màgia del Dia de Sant Valentí? O potser tot foren maniobres comercials de la multinacional joguetera nord-americana per vore de superar la davallada de les vendes de la seua nina estrela?

Cadascú pot opinar allò que millor li semble, personalment no pense dubtar del poder romàntic de la festa dels enamorats que celebrem milions de persones als millors gran magatzems d’arreu el món, encara que jo no recorde haver comprat mai cap regal per celebrar un 14 de febrer, serà que sóc de memòria curta o que la tinc massa selectiva?Barbie i Ken a casa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s