Conxa Rovira, escriptora, mestra i amiga

L’entrada de hui em valdrà per complir amb alguns d’eixos assumptes pendents que sempre tots tenim. Els podem cercar perduts pels racons de la memòria o detinguts per les circumstàncies sense haver pogut arribar-hi allà on devien de fer-ho, en el meu cas han estat les circumstàncies les que han canviat el desenllaç dels plans que havia fet per a hui des de la setmana passada.

Conxa Rovira

La meua amiga Conxa Rovira ha complert hui amb la seua 62ena volta al Sol i ho ha celebrat envoltada per alguns dels seus amics. Tinc la sort de ser un dels afortunats que han pogut gaudir d’una paella-obra d’art i, el que encara m’ha omplert més de goig, d’una tertúlia post taula en la què, com sempre, ens han visitat temes humans i divins.

Aprendre dels bons mestres és un dels privilegis als que no vull renunciar i hui, a Carcaixent, he pogut aprendre d’alguns dels millors mestres de La Ribera. Alguns diríeu que no hi ha per a tant, que total seure a taula per menjar-se un plat de paella és una cosa més que corrent, quasi prosaica; com d’enganyats esteu, hui el meu esperit no ha pujat al Walhala, però hi ha hagut un moment que gairebé ha trobat el camí.

Per molts anys Conxa, tant de bo puga fer moltes voltes més al Sol al teu costat, de segur que totes seran ben profitoses i, encara més, plaents.Paella-Obra d'art

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.